اردبیل – مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان اردبیل از آزادی ۳۱۵ زندانی جرایم غیرعمد در سال گذشته خبر داد و آخرین وضعیت زندانیان نیازمند حمایت را تشریح کرد. به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان اردبیل، در راستای کاهش جمعیت ورودی زندانیان جرایم غیرعمد و جلب مشارکت جامعه پزشکی استان، کریم‌الله محبوبی مدیر […]

اردبیل – مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان اردبیل از آزادی ۳۱۵ زندانی جرایم غیرعمد در سال گذشته خبر داد و آخرین وضعیت زندانیان نیازمند حمایت را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان اردبیل، در راستای کاهش جمعیت ورودی زندانیان جرایم غیرعمد و جلب مشارکت جامعه پزشکی استان، کریم‌الله محبوبی مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان با دکتر منصور جعفری رئیس سازمان نظام پزشکی اردبیل دیدار و گفت‌وگو کرد.

محبوبی در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد ستاد گفت: سال گذشته ۳۱۵ زندانی جرایم غیرعمد با مجموع محکومیت مالی بیش از یک‌هزار و ۶۹۶ میلیارد تومان به همت نیکوکاران و مشارکت‌های مردمی از زندان‌های استان آزاد شدند.

وی افزود: در حال حاضر ۴۷۸ زندانی جرایم غیرعمد در زندان‌های استان وجود دارد که از این تعداد، ۱۶۸ زندانی با محکومیت مالی بیش از یک همت واجد شرایط دریافت کمک از ستاد مردمی دیه هستند و برای آزادی نیازمند مشارکت نیکوکاران‌اند.

مدیر نمایندگی ستاد دیه اردبیل همچنین با اشاره به برگزاری جشن‌های گلریزان اظهار کرد: در سال گذشته ۸۹ موردجشن گلریزان برگزار شد و در سال جاری نیز ۷۲ جشن گلریزان به نیت ۷۲ تن از شهدای کربلا برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد.

محبوبی با بیان اینکه آمار زندانیان ناشی از تصادفات رانندگی با همکاری صندوق تأمین خسارت‌های بدنی به صفر رسیده است، افزایش تعداد زندانیان غیرعمد را ناشی از مشکلات اقتصادی دانست و بر ضرورت تقویت مشارکت‌های مردمی و صنفی تأکید کرد.

در پایان این دیدار، دکتر منصور جعفری رئیس سازمان نظام پزشکی استان اردبیل با قدردانی از تلاش‌های ستاد مردمی دیه، فعالیت‌های این مجموعه را در کاهش آسیب‌های اجتماعی ارزشمند دانست و اعلام کرد: جامعه پزشکی استان آماده است در قالب حمایت‌های فکری و مالی در کنار ستاد دیه برای آزادی زندانیان غیرعمد مشارکت کند.