در آستانه زادروز امام رضا (ع) و در حالی که فضای شهر رنگ و بوی مهربانی گرفته بود، بندهای زندان اردبیل شاهد رویدادی امیدبخش بودند؛ **دو مادر زندانی** که به دلیل محکومیت مالی در حبس به سر می‌بردند، با تلاش مجموعه‌ای از نیکوکاران و نهادهای حمایتی از زندان آزاد شدند. به گزارش روابط‌عمومی ستاد مردمی […]

در آستانه زادروز امام رضا (ع) و در حالی که فضای شهر رنگ و بوی مهربانی گرفته بود، بندهای زندان اردبیل شاهد رویدادی امیدبخش بودند؛ **دو مادر زندانی** که به دلیل محکومیت مالی در حبس به سر می‌بردند، با تلاش مجموعه‌ای از نیکوکاران و نهادهای حمایتی از زندان آزاد شدند.

به گزارش روابط‌عمومی ستاد مردمی دیه استان اردبیل، این دو مادر با مجموع **۱۴ میلیارد ریال** بدهی مالی در زندان بودند که با مشارکت **بنیاد کرامت رضوی، ستاد مردمی دیه استان** و همراهی گسترده خیران در **پویش مردمی «نذر هشتم»** زمینه آزادی آنان فراهم شد.

صبح روز آزادی، وقتی آخرین امضاها پای پرونده‌ها ثبت شد، اشک شوقی که بر گونه‌های این دو مادر جاری شد، تصویری روشن از رهایی و بازگشت به زندگی بود؛ لحظه‌ای که یکی از آنان زیر لب زمزمه کرد: «انگار دوباره نفس کشیدن یادم آمد…»

کریم‌الله محبوبی اُناری، مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان اردبیل، با قدردانی از مشارکت مردم نیک‌اندیش استان گفت: 

«پویش نذر هشتم امسال در اردبیل جلوه‌ای تازه از همدلی مردم بود. نیکوکاران ثابت کردند که مهربانی در این دیار زنده است. بخش قابل توجهی از کمک‌هایی که برای آزادی این دو مادر جمع‌آوری شد، حاصل همین همراهی مردمی بود.»

وی درباره نحوه تأمین مبلغ محکومیت این زندانیان افزود:  از مجموع بدهی ۱۴ میلیارد ریالی، مبلغ ۳ میلیارد و ۷۸۶ میلیون ریال از طریق گذشت شاکیان، ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از محل آورده خانواده و خیرین، ۳ میلیارد ریال به‌صورت تسهیلات بانکی، ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از سوی بنیاد کرامت رضوی و ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال توسط ستاد مردمی دیه استان اردبیل تأمین شد.

محبوبی گفت: «آزادی این دو مادر تنها یک خبر نیست؛ یک پیام است. پیامی از جنس امید که نشان می‌دهد با همدلی می‌توان لبخند را دوباره به چهره خانواده‌هایی بازگرداند که مدت‌هاست در سایه غم زندگی می‌کنند.»

حال، دو مادر اردبیلی پس از ماه‌ها دوری، شب میلاد امام مهربانی‌ها را در کنار فرزندانشان خواهند گذراند؛ شبی که شاید بهترین هدیه‌اش همین رهایی باشد.